Hundälskarnas favoritjulklapp

Julen är snart här och det betyder både tid för läsning och bekymmer med att hitta rätt julklappar. Vi erbjuder därför ett riktigt bra julpaket i form av två av våra böcker med signering av författarna. Det är Stefan Nilssons och Tina K. Perssons Liv med hund och Tina K Perssons Högläsning för hundar.

Liv med hund är en feelgood bok av coffeetable-karaktär med mycket bilder av en rad olik hundar i full frihet samt korta presentationer och innerliga texter samt texter av poetisk karaktär.

Högläsning för hundar är en klurig bok som innehåller både fabel, saga, funderingar och teckningar om livet med hunden som inramning. Boken utgavs av Artea förlag och nu säljer författaren Tina K Persson de exemplar som finns kvar.

Vill du ta del av vårt julerbjudande så kostar paketet 250:- inklusive frakt inom Sverige. Du kan antingen välja att betala mot faktura eller med Swish. Väljer du faktura skickar du ett mail på nedanstående adress så skickar vi fakturan via mail. När pengarna kommit in skickar vi bokpaketet. Väljer du Swish sätter du in 250:- på 0703399111 med ditt namn som referens. Sedan skickar du ett mail och berättar att du betalat med Swish och vi skickar boken när vi ser att pengarna är inkomna.

Mail: stefan@tassenochboken.se

Pris inklusive moms och frakt för båda böckerna tillsammans: 250:-

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *